Everything about درمان ریزش موی
Everything about درمان ریزش موی
Blog Article
خطرات و عوارض مصرف ماینوکسیدیل +موارد منع مصرف آن مشاوره رایگان بگیرید!
همانطور که گفته شد تنها فیناستراید و ماینوکسیدیل دارای اثر بخشی بسیار بالا در درمان ریزش موی ارثی هستند که حتما باید بصورت مداوم و مادام العمر مصرف شوند. اما برای تقویت و استحکام موها و حفظ موها از عوامل محیطی لازم است که علاوه بر مصرف ماینوکسیدیل و فیناستراید یا هر دوی آنها باهم از محصولات تقویت مو نیز استفاده شود.
در ادامه محصولات موثردر افزایش استحکام و رشد موها اشاره می کنیم:
فارسی لینک های مفید دکتر حکیم حسین خیراندیش متخصص طب سنتی
معمولا ماینوکسیدیل به شکل فوم حساسیت کمتری ایجاد می کند ولی اثر بخشی آن به اندازه محلول نیست. اگر از محلول ماینوکسیدیل استفاده کردید و دچار حساسیت و التهاب شدید، به یک پزشک داروساز مراجعه کنید.
برای ریزش مو چه باید کرد؟ حدود ۲۰ درصد از آقایان در دهه سوم زندگی خود به ریزش مو مبتلا میشوند. در این سن مهمترین علت ریزش مو مردان ژنتیک است. البته میتوان برخی دیگر از دلایل فرعی را نیز پیدا کرد و برای جلوگیری از ریزش مو آنها را تحت کنترل درآورد. ولی باید بدانید که اگر در سن پایین دچار ریزش موی سر هستید، باید در شجرهنامه خود عامل اصلی را پیدا کنید! با این حال، دلایل ریزش مو متعدد است. معمولاً با افزایش سن، ریزش مو در زنان و مردان بیشتر میشود.
ناخنها نیز در برخی افراد ممکن است تحت تأثیر قرار بگیرند(با فرورفتگی یا شکستگی).
کورتیکواستروئیدها؛ اینها داروهای ضدالتهابی هستند که برای سرکوب سیستم ایمنی استفاده میشوند. معمولاً آنها بهصورت موضعی یا تزریقی مورداستفاده قرار میگیرند و موجب کاهش حمله سیستم ایمنی بدن به فولیکولهای مو خواهند شد.
درمان سریع ریزش موی هورمونی با استفاده از روشهای جدید درمانی میسر شده است.
آخرین مطالب ولوسیا-اوزانیمود؛ داروی تعدیل کننده ام اس برای اولین بار در ایران تولید شد
آیا برای پیشگیری از ریزش مو هورمونی قرص یا داروی خاصی باید مصرف کنیم؟ داروی ضد ریزش موی هورمونی یا قرص ضد ریزش مو هورمونی مشخصی برای پیشگیری از این مشکل وجود دارد؟ آیا مصرف بیوتین برای ریزش موی هورمونی موثر است؟ پیش از پرداختن به پرسش سوالات بالا باید موارد زیر را در نظر داشته باشید:
میکروبلیدینگ یا کاشت ابرو؟یکبار برای همیشه درست انتخاب کنید!
ریزش مو به دلیل هورمونی ناشی از درمان ریزش مو دکتر جاوید عدم تعادل در هورمونها است. به طور کلی برای ریزش مو هورمون تستوسترون، استروژن و هورمون تیروئید را میتوان مقصر دانست اما باید شرایط کلی هورمونهای دیگر و نیز ژنتیک فرد نیز توسط پزشک به طور دقیق مورد ارزیابی قرار گیرد.
روشهای درمانی ریزش ریش تا حدودی با روشهای درمان ریزش مو در مردان یکی است، چون عموما الگو و علت ریزش موی صورت با سر تقریبا یکی هستند. درمانهای مختلف بسته به سن، میزان ریزش مو و عوامل متعدد دیگر مشخصشده و مورداستفاده قرار میگیرند.